تکنیک های تولید محتوا به بیان ساده

از روش های بازاریابی محتوایی می‌توان به تولید محتوای متنی و تولید محتوای ویدئویی و تولید محتوای گرافیکی اشاره کرد. در این مقاله تکنیک هایی که برای تولید محتوا باید بدانید را بیان خواهیم کرد.

تولید محتوا

تکنیک‌های تولید محتوا وابسته به فضایی هستند که منتشر‌می‌شوند و برای هر فضا باید متفاوت باشند. اما همه محتواهای ایجاد شده در یک نقطه واحد مشترک هستند و آن نقطه “دارا بودن کیفیت” است.

یکی از روش های تولید محتوا پیدا کردن پتانسیل‌ها و تبدیل آنها به مشتری است. در واقع با تولید محتوای مناسب‌ می‌توان افراد را جذب و در آنها انگیزه خرید ایجاد نمود. پس‌می‌توان نتیجه گرفت تولید محتوا فرایندی غیر مستقیم در جذب مشتری و کسب درآمد می‌باشد. حال باید به بررسی تکنیک‌های تولید محتوا پرداخت. اینکه در چه فضایی چه نوع محتوایی در جذب مشتری موثر است. همچنین باید به این نکته توجه داشت که یک تولید محتوای خوب و با کیفیت به همراه سئو‌ سایت می‌تواند یک نتیجه جادویی و بی‌نظیر را برای افزایش بازدید سایت در پی داشته باشد. شاید تعریف بهتر این باشد که سئوی بدون محتوا و محتوای بدون سئو بی‌‌معنی است و محتوای ارزشمند بدون سئو و همچنین سایت خوب ولی بی‌‌محتوا دارای جذابیت کافی نمی‌باشند. لذا تولید محتوای با کیفیت، و همزمان معرفی آن به موتورهای جستجو، تولید محتوا را به بازاریابی محتوایی تبدیل‌می‌کند. حال سوال مهم این است که برای تولید محتوای مناسب از چه راهکارهایی‌می‌توان استفاده کرد.

تکنیک های تولید محتوا بسیاری زیادی گفته شده‌است . در این مقاله به بررسی بعضی از آنها می پردازیم.

۱. خلق محتوای با کیفیت

خلق محتوای با کیفیت به معنای کپی کردن مطالب از سایر سایت‌ها نیست.‌می‌توان با انتخاب یک موضوع مناسب به بررسی آن از سطح مقدماتی تا سطح پیشرفته پرداخت. باید توجه داشت که تعداد کلمات در یک مقاله اهمیت زیادی ندارد، بلکه تمرکز بر موضوعی مشخص و چگالی بالا در یک محتوا بسیار حائز اهمیت‌می‌باشد.

۲. برای دریافت جواب مناسب، باید سوال مناسب مطرح شود.

برای تولید محتوا باید به این فکر کرد که مشتری برای دریافت جواب خود در اینترنت، چه سوالی را‌می‌پرسد و با چه عباراتی به دنبال رسیدن به پاسخ خود‌ می‌باشد. در این شرایط است که‌می‌توان با مطرح کردن یک سوال خوب و بعد ارائه یک پاسخ مناسب، شخص را به وب سایت مورد نظر هدایت و در وی ایجاد حس کنجکاوی نمود تا به باقی مقالات سایت نیز نگاهی بیندازد. همچنین کاربران بعد از مطالعه یک مقاله درباره موضوع خاص، تمایل دارند که از تجربیات سایر کاربران درباره همان موضوع مطلع شوند و یا تجربه خود را به اشتراک گذارند. لذا با ایجاد فضایی در انتهای آن موضوع،‌می‌توان از نظرات کاربران نیز استفاده نمود. ایجاد حس مشارکت در کاربران باعث‌ می‌شود شخص مجددا برای مطالعه پاسخ‌های احتمالی وارد وب‌سایت شود.

۳. معجزه تصاویر و محتوای متنی به صورت توامان

در سایت‌هایی که به معرفی محصولات می‌پردازند، صرفا قرار دادن تصویر کافی نبوده و باید در کنار تصویر به تولید محتوای متنی نیز توجه شود. به این معنا که معایب و مزایای محصول معرفی شده نوشته شود و در صورت امکان مقایسه با محصولات مشابه صورت گیرد. باید توجه داشت که توضیح کامل و جامع، با زبانی ساده‌می‌تواند برای بازدید کننده جذابیت بالایی داشته باشد. همچنین با تعبیه فضایی در بخش انتهایی مطلب برای ثبت نظرات کاربران،‌ می‌توان از مشارکت سایر مصرف کنندگان نیز بهره‌مند شد.

۴. اینفوگرافیک، محتوایی ساده و جذاب

اینفوگرافیک نوعی تولید محتوای تکمیلی محسوب‌ می‌شود. یک اینفوگرافیک باید داستان سازی مناسبی داشته باشد و فقط اطلاعات مهم را ثبت کند. باید توجه داشت که محتوای اینفوگرافیک‌ها برای موتورهای جستجو قابل درک نیست، لذا در کنار آن تولید محتوای متنی نیز باید صورت گیرد. در چنین شرایطی بهتر است با جملات کوتاه به بیان اصل موضوع بسنده کرده و ذهن بازدید کننده را به محتوای اینفوگرافیک معطوف کرد.

۵. اطلاعات تکمیلی، بهترین‌ها، محبوب ترین‌ها، برگزیده هفته

در ساخت سایت مورد نظر‌می‌توان بخشی را برای معرفی بهترین‌ها و برگزیده‌ها در نظر گرفته و با انتخاب عنوانی مناسب مشتریان را مجذوب آن بخش نمود. در این بخش باید محتواهایی با موضوعات مشخص و با الگویی استاندارد و از پیش تعیین شده تولید شود. همچنین در این بخش‌می‌توان به معرفی برترین برندها و یا مصاحبه با افراد مشهور پرداخت. استفاده از تصاویر و ویدئو، همزمان با متن‌های از پیش ایجاد شده در یک قالب استاندارد‌می‌تواند باعث جذب افراد به این بخش از سایت گردد.

۶.تولید کتاب‌های الکترنیک، راه حلی ماندگار

تولید کتابهای الکترونیک نه تنها گامی فرهنگی محسوب‌می شود بلکه‌ می‌تواند یک تولید محتوا ماندگار و با کیفیت در هر کسب و کاری باشد. در تولید کتب الکترونیک باید توجه داشت که تعداد صفحات زیاد و خسته کننده نباشد. به طور استاندارد معمولا صفحات این کتابها را بین 30 تا 50 صفحه در نظر‌ می‌گیرند. این کتب باید دارای صفحه بندی مناسب و استاندارد بوده و در متن کتاب اطلاعات مربوط به تولید کننده محتوا ذکر شود تا از سرقت ادبی آن جلوگیری شود.

مشاوره

شما فرصت دارید از مشاوره رایگان تسهیل گستر استفاده کنید.
تکنیک های تولید محتوا به بیان ساده
تسهیل گستر, بابک شعبانی 29 آذر 1399
اشتراک‌گذاری این پست
بایگانی
وارد حساب کاربری شوید تا بتوانید نظر خود را ثبت کنید
لندینگ پیج ( Landing Page ) یا صفحه فرود چیست و چرا کسب‌وکارتان به آن نیاز دارد؟
ارتباط با ما +
چت آنلاین
متأسفانه اعضای تیم پشتیبانی در دسترس نیستند. لطفاً بعداً مراجعه نمایید.متأسفانه اعضای تیم پشتیبانی در دسترس نیستند. لطفاً بعداً مراجعه نمایید.
تماس با ما
دفتر تبریز: 041-51288000
دفتر تهران: 021-91012569
رایگان شروع کنید