امکان بستن تیکت‌ها برای مشتریان  

دادن امکان بستن تیکت‌ها، به مشتریان احساس استقلال می‌دهد و سوء‌تفاهم‌ ایجاد‌شده در مورد زمان تلقی‌کردن یک مسئله به عنوان حل‌شده یا حل‌نشده را به حداقل می‌رساند. این کار، باعث اثربخشی هر چه بیشتر ارتباطات و اقدامات می‌شود. 

 پیکربندی امکانات

برای پیکربندی این ویژگی از داشبورد اصلی به برنامه سامانه پشتیبانی> منوی پیکربندی> تیم‌های پشتیبانی  بروید و آیتم مورد نظر خود را انتخاب کرده و در صفحه باز شده روی دکمه ویرایش کلیک کنید. در بخش سلف‌سرویس گزینه بستن تیکت را فعال کنید.


برای اینکه مشخص کنید تیکت بعد از بسته شدن به کدام مرحله منتقل می‌شود، در برنامه سامانه پشتیبانی منوی  نمای کلی را باز کنید و روی گزینه تیکت‌ها کلیک کنید.

 برای اینکه مشخص کنید تیکت بعد از بسته شدن به کدام مرحله منتقل می‌شود، در برنامه سامانه پشتیبانی منوی  نمای کلی را باز کنید و روی گزینه تیکت‌ها کلیک کنید.


همچنین شما می‌توانید یک مرحله کانبان جدید ایجاد کنید یا با مرحله موجود کار کنید. برای اجرای هر کدام از این سناریوها، به برنامه سامانه پشتیبانی> منوی پیکربندی> مراحل بروید. یکی از مراحل را باز کنید و مرحله بستن را برای آن فعال نمایید:


اگر مرحله بستن مشخص نشده باشد، بطور پیش‌فرض، تیکت به آخرین مرحله هدایت می‌شود؛ برعکس، اگر شما بیش از یک مرحله را برای مرحله بستن قرار داده باشید، تیکت در اولین آن جای می‌گیرد. 

 پورتال مشتری

حالا، با ورود مشتری به پورتال خود، گزینه "این تیکت را ببندید" برای بستن تیکت مورد نظر در دسترس است. 


گزارش پیرامون تیکت‌های بسته شده توسط مشتری

برای انجام تجزیه و تحلیل تیکت‌های بسته شده توسط مشتری، از داشبورد اصلی به برنامه سامانه پشتیبانی> منوی گزارش‌> تیکت‌ها بروید و از منوی فیلترها در سمت چپ صفحه، افزودن فیلتر سفارشی را انتخاب کنید. در فیلد ID بسته شده توسط طرف همکار را انتخاب کرده و بر روی دکمه "اعمال" کلیک کنید.