صرف نظر و مشاهده محتوا

۳۱ شهریور، ساعت 18 الی 20 | در همایش «تحول دیجیتال کسب‌وکار با Odoo ERP» با مسیر سیستم‌سازی یکپارچه تا هوشمندسازی کسب‌وکار آشنا شوید. همین حالا ثبت نام کنید.

ثبت‌نام رایگان
۰ ۰ : ۰ ۰ : ۰ ۰ : ۰ ۰

خوش آمدید!

این تالار گفتگو در خصوص محصولات و خدمات تسهیل گستر و نرم افزار سازمان یار ( قدرت گرفته از Odoo ERP ) ایجاد شده است.

سوال بپرسید و به بحث و گفتگو بپردازید، مطالب و ایده های خود را به اشتراک بگذارید، پروفایل حرفه ای خود را ایجاد کنید، به دغدغه های مطرح شده در کیفی ترین شکل ممکن پاسخ دهید و شبکه ارتباطی خود را گسترش دهید.

این سؤال پرچم‌دار شده است

لوگو و شماره مالیاتی شرکتم روی فاکتورهایی که می‌فرستم نیست، چطور اضافه‌ش کنم؟

تصویر پروفایل
صرف نظر
مؤلف

از تنظیمات ◄ تنظیمات عمومی ◄ شرکت‌ها، روی «به‌روزرسانی اطلاعات» 🏢 کلیک کنید.

نام، نشانی، لوگو، وب‌سایت، شماره تلفن، ایمیل و شناسه مالیاتی/شماره ارزش‌افزوده رو کامل کنید.

✅ این جزئیات خودکار توی همه اسناد شما از جمله فاکتورها نمایش داده میشن.

💡 نکته: طرح‌بندی پیش‌فرض فاکتور رو هم می‌تونید از همین مسیر، بخش «پیکربندی طرح‌بندی سند» سفارشی‌سازی کنید.

📘 مستندات رسمی: شروع به کار

تصویر پروفایل
صرف نظر

پاسخ شما

سعی کنید یک پاسخ اساسی ارائه کنید. اگر می‌خواهید در مورد سؤال یا پاسخ نظر دهید، کافیست از ابزار نظردهی استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که همیشه می‌توانید پاسخ‌های خود را اصلاح کنید - نیازی نیست یک سؤال را دوبار پاسخ دهید. همچنین رأی دادن را فراموش نکنید - این کار کمک می‌کند بهترین سؤال و جواب‌ها را انتخاب کنیم!

پست‌های مرتبط پاسخ‌ها بازدید فعالیت
1
مرداد 26
62
1
مرداد 26
64
1
مرداد 26
62
1
مرداد 26
152
1
مرداد 26
426