چند تا محصول دارم که باید تو فروشگاه آنلاینم اضافه کنم. از کجا شروع کنم؟ اگه محصولات زیاد باشن چی؟
خوش آمدید!
این تالار گفتگو در خصوص محصولات و خدمات تسهیل گستر و نرم افزار سازمان یار ( قدرت گرفته از Odoo ERP ) ایجاد شده است.
سوال بپرسید و به بحث و گفتگو بپردازید، مطالب و ایده های خود را به اشتراک بگذارید، پروفایل حرفه ای خود را ایجاد کنید، به دغدغه های مطرح شده در کیفی ترین شکل ممکن پاسخ دهید و شبکه ارتباطی خود را گسترش دهید.
این سؤال پرچمدار شده است
سه روش دارید:
ساخت از فرانت فروشگاه: روی «+ جدید» بزنید، «محصول» را انتخاب کنید، نام و قیمت فروش و مالیات مشتری پیشفرض را وارد کنید. بعد از ذخیره، صفحهٔ محصول خودش منتشر میشود و میتوانید جزئیات و تصاویر را کامل کنید.
ساخت از بکاند: مسیر ماژول وب سایت ← منو تجارت الکترونیک← محصولات← جدید.
توجه: محصولاتی که از بکاند ساخته میشوند بهصورت خودکار منتشر نمیشوند و باید با دکمهٔ هوشمند روی صفحهٔ محصول، وضعیت را از «منتشرنشده» به «منتشرشده» تغییر بدهید.
انتشار گروهی چند محصول با هم: فیلتر «منتشرشده» را بردارید، به نمای لیست بروید، ستون وضعیت انتشار را فعال کنید، بر اساس آن مرتب کنید، محصولات موردنظر را با چکباکس انتخاب کنید و انتشار را تایید کنید.
ایمپورت گروهی: از مسیر وبسایت← تجارت الکترونیک← محصولات، آیکون تنظیمات (چرخدنده) را بزنید و «ایمپورت رکوردها» را انتخاب کنید؛ فایل XLSX یا CSV را طبق قالب استاندارد ایمپورت آپلود کنید. (توجه : قبلا از اپلود لطفا با کارشناش مربوط در ارتباط باشید.)
پاسخ شما
از این بحث لذت میبرید؟ فقط نخوانید، شما هم مشارکت کنید!
همین امروز یک حساب کاربری ایجاد کرده و از ویژگیهای انحصاری و تعامل با جامعه ما لذت ببرید!
ثبت نام| پستهای مرتبط | پاسخها | بازدید | فعالیت | |
|---|---|---|---|---|
|
|
۰
تیر 26
|
4 | ||
|
|
1
خرداد 26