توضیحات
روز سوم آذر ماه تعطیل رسمی بوده ولی کارمندان مشغول به کار بودن اما ساعت ورودی و خروجی در ثبت های کاری اعمال نمی شود.
این تالار گفتگو در خصوص محصولات و خدمات تسهیل گستر و نرم افزار سازمان یار ( قدرت گرفته از Odoo ERP ) ایجاد شده است.
سوال بپرسید و به بحث و گفتگو بپردازید، مطالب و ایده های خود را به اشتراک بگذارید، پروفایل حرفه ای خود را ایجاد کنید، به دغدغه های مطرح شده در کیفی ترین شکل ممکن پاسخ دهید و شبکه ارتباطی خود را گسترش دهید.
روز سوم آذر ماه تعطیل رسمی بوده ولی کارمندان مشغول به کار بودن اما ساعت ورودی و خروجی در ثبت های کاری اعمال نمی شود.
با توجه به اینکه تاریخ ۳ آذر یک روز تعطیل عمومی است، سیستم طبق فایل پیوستی بهصورت خودکار این روز را برای کارمند مربوطه اضافهکار در نظر میگیرد.


بنابراین:
برای اینکه این روز در ثبتهای کاری اعمال شود، لازم است ابتدا تأیید گردد.
همچنین جهت جلوگیری از مغایرت با تقویم تعطیلات عمومی، لطفاً زمان شروع را به بعد از زمان پایان تعطیلات عمومی تنظیم فرمایید.
همین امروز یک حساب کاربری ایجاد کرده و از ویژگیهای انحصاری و تعامل با جامعه ما لذت ببرید!
ثبت نام