آیا امکان تبدیل کردن یک پیش فاکتور فروش به یک پیش فاکتور خرید وجود دارد؟
در اصل سطرهای پیش فاکتور من زیاد است میخواهم فقط کپی کنم و خریدش رو ایجاد کنم.
1 پاسخ
بله، در اودوو این امکان وجود دارد که یک پیشفاکتور فروش را کپی کرده و به یک پیشفاکتور خرید تبدیل کنید. این کار میتواند از طریق یک فرآیند ساده یا در صورت نیاز به سفارشیسازی، به صورت خودکار انجام شود. در زیر دو روش پیشنهادی برای این کار آورده شده است:
نکته مهم: در اودوو تنظیماتی وجود دارد که با مشخص کردن تامین کننده هر محصول، میتوان قوانین تجدید موجودی را برای آن محصول تنظیم کرد که به صورت اتوماتیک پیش فاکتور خرید آن ایجاد شود. با علمِ به این موضوع، در صورتیکه همچنان نیاز به کپی اقلام پیش فاکتور داشتید روش های زیر را پیش ببرید.
روش 1: کپی دستی با استفاده از Export/Import
- اکسپورت (Export) اطلاعات پیشفاکتور فروش:
- به ماژول فروش > پیشفاکتورها بروید.
- در نمای لیست (List View)، پیشفاکتور مورد نظر را انتخاب کرده و روی دکمه عمل > اکسپورت کلیک کنید.
- ستونهای مورد نیاز (مانند محصولات، تعداد، قیمت و ...) را انتخاب کنید و فایل را ذخیره کنید.
- وارد کردن (Import) اطلاعات به پیشفاکتور خرید:
- به ماژول خرید (Purchases) بروید.
- یک پیشفاکتور خرید جدید ایجاد کنید.
- سپس به حالت List View در بخش پیش فاکتورها رفته و پیش فاکتور ایجاد شده را انتخاب و روی دکمه عمل > اکسپورت کلیک کنید. در هنگام اکسپورت، گزینه "می خواهم داده ها را بروزرسانی کنم" را تیک بزنید. در اصل ما میخواهیم یک اکسپورت از این پیش فاکتور خرید گرفته و سپس محصولاتش را ایمپورت کنیم.
- در فایل اکسل، ستون های محصولات اکسپورت فروش را به ستون های محصولات اکسپورت خرید انتقال دهید.
- مطمئن شوید که ستونهای فایل با فیلدهای اودو مطابقت دارند و سپس در بخش خرید > پیش فاکتورها این فایل را ایمپورت کنید.
روش 2: استفاده از ماژولهای شخص ثالث یا سفارشیسازی
اگر این فرآیند را به صورت مکرر انجام میدهید، میتوانید از یک ماژول سفارشی استفاده کنید:
- این ماژول دکمهای به پیشفاکتور فروش اضافه کند (مثلاً "ایجاد پیشفاکتور خرید").
- این ماژول اطلاعات سطرها را از پیشفاکتور فروش میخواند و آنها را به صورت خودکار به یک پیشفاکتور خرید کپی میکند.
توجه: ماژولهایی برای تبدیل پیشفاکتور فروش به پیشفاکتور خرید در اودوو توسعه داده شدهاند. این ماژولها معمولاً در Odoo App Store قابل دسترسی هستند.
با جستجوی عباراتی مانند "Convert Sales Quotation to Purchase Order" یا "Sales to Purchase Integration" میتوانید ماژولهای مرتبط را بیابید. به عنوان نمونه ماژول زیر این کار را انجام میدهد:
https://apps.odoo.com/apps/modules/16.0/rfq_from_sale_quote