تیکت هایی که برای ماژول ها در اپ استور میگذاریم رو چطور میتونیم ببینیم و دنبال کنیم.
من حدود یک هفته پیش یک تیکتی اونجا ثبت کردم در رابطه با ماژول محاسبه گر. بعد میخوام ببینم تو چه وضعیتی هست الان و میخواستم برای تیکتم یک عکس هم پیوست کنم ولی نشد متاسفانه.
ممنون میشم پیگیری فرمایید.
خوش آمدید!
این تالار گفتگو در خصوص محصولات و خدمات تسهیل گستر و نرم افزار سازمان یار ( قدرت گرفته از Odoo ERP ) ایجاد شده است.
سوال بپرسید و به بحث و گفتگو بپردازید، مطالب و ایده های خود را به اشتراک بگذارید، پروفایل حرفه ای خود را ایجاد کنید، به دغدغه های مطرح شده در کیفی ترین شکل ممکن پاسخ دهید و شبکه ارتباطی خود را گسترش دهید.
این سؤال پرچمدار شده است
جهت مشاهده و پیگیری تیکتهایی که برای ماژولهای خود در اپاستور ثبت کردهاید، مراحل زیر را دنبال بفرمایید:
۱. وارد سایت تسهیلگستر (tashilgostar.com) شوید.
۲. در بالای صفحه (هدر)، روی نام حساب کاربری خود کلیک کرده و گزینهٔ «حساب کاربری من» را انتخاب بفرمایید.
۳. در پورتال کاربری خود، روی بخش «تیکتهای اپاستور» کلیک کنید تا فهرست تیکتهایی که برای اپاستور منتشر کردهاید و وضعیت هر یک را مشاهده نمایید.
همچنین جهت آشنایی بیشتر با مدیریت حساب کاربری و پورتال و همچنین خدمات تسهیلگستر، یک فیلم آموزشی تهیه شده است که میتوانید از طریق لینک زیر مشاهده بفرمایید:
🎬 https://www.aparat.com/v/jcuer1f?refererRef=channel_page
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، در خدمت شما هستیم.
ارتباط با پشتیبانی
پاسخ شما
از این بحث لذت میبرید؟ فقط نخوانید، شما هم مشارکت کنید!
همین امروز یک حساب کاربری ایجاد کرده و از ویژگیهای انحصاری و تعامل با جامعه ما لذت ببرید!
ثبت نام| پستهای مرتبط | پاسخها | بازدید | فعالیت | |
|---|---|---|---|---|
|
|
1
بهمن 26
|
75 | ||
|
|
1
دی 24