راهنما

خوش آمدید!

این تالار گفتگو در خصوص محصولات و خدمات تسهیل گستر و نرم افزار سازمان یار ( قدرت گرفته از Odoo ERP ) ایجاد شده است.

سوال بپرسید و به بحث و گفتگو بپردازید، مطالب و ایده های خود را به اشتراک بگذارید، پروفایل حرفه ای خود را ایجاد کنید، به دغدغه های مطرح شده در کیفی ترین شکل ممکن پاسخ دهید و شبکه ارتباطی خود را گسترش دهید.

0

نشست های پایانه فروش

چرا با بسته شدن نشست از سوی یک کارمند، آن نشست برای کارمند دیگر هم بسته می شود و فرایند ثبت سفارش ناتمام می ماند؟ آیا باید به ازای هر صندوق در فروشگاه، یک فروشگاه جدید در پایانه تعریف کرد؟



تصویر پروفایل
انصراف
1 پاسخ
0
تصویر پروفایل
میلاد پورغفّار
بهترین پاسخ

با سلام و عرض ادب

مشتری عزیز


لطفا در این خصوص آموزش های ویدیویی پایانه فروش:

https://www.tashilgostar.com/slides/sales-terminal-8

 رو مشاهده کنید باید از پیکر بندی یک نشست ایجاد کنید بعد کارمندان بتونن ۲ تا انتخاب کنند. 🙏🙏


با تقدیم احترام

تصویر پروفایل
انصراف

پاسخ شما

سعی کنید یک پاسخ اساسی ارائه کنید. اگر می‌خواهید در مورد سؤال یا پاسخ نظر دهید، کافیست از ابزار نظردهی استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که همیشه میتوانید پاسخ‌های خود را اصلاح کنید - نیازی نیست یک سؤال را دو بار پاسخ دهید. همچنین لطفاً رأی دادن را فراموش نکنید - این کار کمک می‌کند بهترین سؤال و جواب‌ها را انتخاب کنیم!

ارتباط با ما +
چت آنلاین متأسفانه اعضای تیم پشتیبانی در دسترس نیستند. لطفاً بعداً مراجعه نمایید.متأسفانه اعضای تیم پشتیبانی در دسترس نیستند. لطفاً بعداً مراجعه نمایید.متأسفانه اعضای تیم پشتیبانی در دسترس نیستند. لطفاً بعداً مراجعه نمایید.متأسفانه اعضای تیم پشتیبانی در دسترس نیستند. لطفاً بعداً مراجعه نمایید.
تماس با ما
دفتر تبریز: 041-51288000
دفتر تهران: 021-91012569
درخواست مشاوره یا دمو